Markt Kabaal - Jazz Centraal

Markt Kabaal - Jazz Centraal
22
sep
Start:
22-09-2023, vanaf 19:00 uur
Eind:
23-09-2023, tot 03:00 uur

Een avond vol met de lekkerste live jazz optredens, onvoorspelbare jam sessies en diep groovende DJ's gehost door Linus Eppinger!

Laura Dooge Quartet
slingert ons de eindeloze nacht in met spectaculaire Broadway stukken die de gloriedagen van Marilyn Monroe en Barbra
Streisand doen herleven en je wegvoeren naar het New York van de jaren ’50.

The Maestro's
De Amsterdamse jazzmusicus Frank Meester (1970) vormde noodgedwongen samen met zijn twee zoons een band toen hij in Hongarije was voor een festival en de andere bandleden niet kwamen opdagen. Het resulteerde in een optreden dat bestond uit oude jazzklassiekers omgebouwd tot pophits en andersom. Het bleek een gouden formule. Twee grote Europese zomertours langs festivals in Hongarije, Italië, Frankrijk, Oostenrijk, Engeland en Zwitserland en een dc volgden.

Met Midas (1994) op drums, Gilles (1996), Frank op gitaar, Wim Lammen op saxofoon, zijn zoon Thomas Lammen op trombone en Eric Diepraam op bas vormen ze een topcombo.

**Fatamorgana **bestaat uit 7 jongeren die samen zijn gekomen door hun passie voor muziek. Ze spelen voornamelijk hun eigen funk/jazz nummers die ze nu professioneel uit gaan laten brengen. Naast hun eigen nummers spelen ze ook covers van bijvoorbeeld Fela Kuti, Roy Ayers en Funkadelic, waar hun stijl mede door beïnvloed is.

De avond zal aan elkaar worden gedraaid door DJ Moonshine!

Na afloop; Open jam session, breng je instrument en doe mee met de beste jazzcats van Amsterdam!

Onze chefs van Kantine West staan weer klaar met overheerlijke pizza's!
Eet je mee? Voor 20.00 uur GRATIS ENTREE!

Boek je tickets snel, want met zo'n feestje weet je het wel.

De Centrale Markthal is alleen bereikbaar met onze trein, de Markt Centraal Express. Deze vertrekt van de poort van het Food Center Amsterdam aan de Jan van Galenstraat 6. Tot middernacht pendelt het treintje heen en weer om je op te pikken.
Boek je tickets snel, want met zo'n feestje weet je het wel.

De Centrale Markthal is bereikbaar met een rolstoel, in de hal is ook een MIVA-toilet aanwezig. Het treintje is helaas niet toegankelijk voor een rolstoel. Als je met een rolstoel komt, laat ons dat dan vooraf weten. Dan melden we je aan bij de portier van het Food Center Amsterdam.

Bij annulering tot een week voor het evenement is restitutie van het betaalde bedrag mogelijk minus €2 kosten per persoon. Bij annulering in de week voor het evenement is restitutie van het betaalde bedrag helaas niet mogelijk.

PIN only

Volg ons op Instagram

This website is powered by Vuewer

Markt Centraal 2023 © All Right Reserved