Markt Kabaal - Prof. Nomad ABBA Show

Markt Kabaal - Prof. Nomad ABBA Show
20
jan
Start:
20-01-2024, vanaf 18:00 uur
Eind:
21-01-2024, tot 03:00 uur

De eerste Markt Kabaal in het nieuwe jaar! De hal wordt op zijn kop gezet door een tribute aan ABBA, met de zusjes Vera en Beatrice van der Poel als Agnetha en Anni-Frid.

De allergrootste ABBA hits worden gespeeld door deze speciaal geformeerde band, met leden van o.a. The Analogues, Doe Maar, De Gigantjes, the Motions, Bettie Serveert, Acda en de Munnik, Van Dik Hout, Niels Geusebroek en Beeswamp.

Wanneer hun drukke agenda's het toelaten, komen ze zo nu en dan bij elkaar voor een tour door het land en treden ze op bij festivals zoals de Zwarte Cross, Rollende Keukens, Oerol, TT Assen en Bevrijdingspop.

En nu, speciaal voor Markt Centraal, verzamelen ze zich voor een ongelooflijk feest in onze bijzondere hal! Dus trek je dansschoenen en jaren 70-outfit maar aan!

Vera van der Poel - vocals
Beatrice van der Poel - vocals
Jac Bico - gitaar en vocals
Pepe Everts - keyboards
Bartel Bartels/Prof Nomad - bas
Stephan van der Meijden - drums


DJ Sanne Sunset
DJ Sjaak

Boek je tickets snel, want met zo'n feestje weet je het wel.

Kantine West is open vanaf 18:00. Eet je mee? Kom je tussen 18:00 en 20:00 betaal je slecht 5 euro entree!

De Centrale Markthal is alleen bereikbaar met onze trein, de Markt Centraal Express. Deze vertrekt van de poort van het Food Center Amsterdam aan de Jan van Galenstraat 6. De Markt Centraal Express pendelt van 18.00-03.00 uur.

De Centrale Markthal is bereikbaar met een rolstoel, in de hal is ook een MIVA-toilet aanwezig. Het treintje is helaas niet toegankelijk voor een rolstoel. Als je met een rolstoel komt, laat ons dat dan vooraf weten. Dan melden we je aan bij de portier van het Food Center Amsterdam.

Bij annulering tot een week voor het evenement is restitutie van het betaalde bedrag mogelijk minus €2 kosten per persoon. Bij annulering in de week voor het evenement is restitutie van het betaalde bedrag helaas niet mogelijk.

PIN only

Volg ons op Instagram

This website is powered by Vuewer

Markt Centraal 2024 © All Right Reserved