Jazz Centraal

Jazz Centraal
01
mrt
Start:
01-03-2024, vanaf 18:00 uur
Eind:
02-03-2024, tot 03:00 uur

Een avond gewijd aan de tijdloze klanken van jazz, waar zowel gevestigd als nieuw talent het podium betreedt. Of je nu een doorgewinterde jazzliefhebber bent of gewoon zin hebt in een avond vol verrassende muzikale ontdekkingen, Jazz Centraal is er voor allemaal.

Deze avond wordt extra speciaal door een optreden van Gerson Main die alle zeven smaaksongs van het muzikale luisteravontuur Smaakspoken zingt!

Line-up

Gerson Main
Fata Morgana
TUKAN
Ley
DJ Moonshine

Kom ook eten!!! Vanaf 18.00 uur staan de pizzabakkers van Kantine West voor je klaar met allerhande Italiaanse heerlijkheden uit onze houtoven. En kom je tussen 18:00 en 20:00, betaal je slechts 5 euro entree!

Markt Centraal is alleen bereikbaar met onze trein, De Markt Centraal Express. Deze vertrekt vanaf de poort van het Food Center Amsterdam aan de Jan van Galenstraat 6. Het treintje rijdt tussen 18:00 en 03:00 uur.

De Centrale Markthal is bereikbaar met een rolstoel, in de hal is ook een MIVA-toilet aanwezig. Het treintje is helaas niet toegankelijk voor een rolstoel. Als je met een rolstoel komt, laat ons dat dan vooraf weten. Dan melden we je aan bij de portier van het Food Center Amsterdam.

Bij annulering tot een week voor het evenement is restitutie van het betaalde bedrag mogelijk minus €2 kosten per persoon. Bij annulering in de week voor het evenement is restitutie van het betaalde bedrag helaas niet mogelijk.

PIN only

Volg ons op Instagram

This website is powered by Vuewer

Markt Centraal 2024 © All Right Reserved