Markt Kabaal x Pro Wrestling Holland

Markt Kabaal x Pro Wrestling Holland
31
mei
Start:
31-05-2024, vanaf 18:00 uur
Eind:
01-06-2024, tot 03:00 uur
Kaarten:
Markt Kabaal € 21,50

Na een zeer zeer zeer geslaagde eerste editie zijn we terug! Markt Kabaal x Pro Wrestling Holland

Stap binnen in de arena van opwinding en spektakel. Dit wordt een avond vol actie, drama, live optredens in de ring en ongeëvenaarde spanning.

Bereid je voor op een Markt Kabaal vol scherpe wendingen, verbluffende moves en krachtmetingen tussen de meest meedogenloze en getalenteerde Pro Wrestlers die de ring zullen betreden.

Line-up
Kaboutertje Putlucht
Bob uit Zuid
Mariposa
OISHĪ
Dariwood
Wannabeastar

Kom je tussen 18:00-20:00 dan betaal je slechts 50% van de ticketprijs aan de deur.

Kom ook eten!!! Vanaf 18.00 uur staan de pizzabakkers van Kantine West voor je klaar met allerhande Italiaanse heerlijkheden uit onze houtoven.

Markt Centraal is alleen bereikbaar met onze trein, De Markt Centraal Express. Deze vertrekt vanaf de poort van het Food Center Amsterdam aan de Jan van Galenstraat 6. De trein pendelt de hele avond van 18.00-03.00 uur.

De Centrale Markthal is bereikbaar met een rolstoel, in de hal is ook een MIVA-toilet aanwezig. Het treintje is helaas niet toegankelijk voor een rolstoel. Als je met een rolstoel komt, laat ons dat dan vooraf weten. Dan melden we je aan bij de portier van het Food Center Amsterdam.

Bij annulering tot een week voor het Markt Maal is restitutie van het betaalde bedrag mogelijk minus €2 kosten per persoon. Bij annulering in de week voor het Markt Maal is restitutie van het betaalde bedrag helaas niet mogelijk.

Pin only

Volg ons op Instagram

This website is powered by Vuewer

Markt Centraal 2024 © All Right Reserved