Café Kabaal

Café Kabaal
19
apr
Start:
19-04-2024, vanaf 21:00 uur
Eind:
20-04-2024, tot 03:00 uur
Kaarten:
Markt Kabaal € 5,00

Café Kabaal is een intieme muziekavond zonder poespas, voor een habbekrats! Voor die vrijdagavond waarop je wél iets wilt doen, maar géén zin hebt in een hectische (club)avond.

Gewoon lekker aan de bar hangen met oude bekenden en nieuwe vrienden, terwijl je geniet van goede muziek en heerlijk eten. De houtoven van Kantine West draait vanaf 21:00 uur voor een late night supper en op de verrassende muziek van Amsterdamse artiesten en DJ's kan er tot laat in de nacht gedanst worden. Entree, inclusief treinticket? Slechts een schamele 5 euro…

Dus tot snel allemaal in Café Kabaal!

Line-up tba soon

De Centrale Markthal is alleen bereikbaar met onze trein, de Markt Centraal Express. Deze vertrekt vanaf 21:00 bij de hoofdingang van het Food Center Amsterdam aan de Jan van Galenstraat 6 en cirkelt de hele avond rond.

Boek je tickets snel, want met zo'n feestje weet je het wel.

De Centrale Markthal is bereikbaar met een rolstoel, in de hal is ook een rolstoeltoegankelijk toilet aanwezig. Het treintje is helaas niet toegankelijk voor een rolstoel. Als je met een rolstoel komt, laat ons dat dan vooraf weten. Dan melden we je aan bij de portier van het Food Center Amsterdam.

Bij annulering tot een week voor het evenement is restitutie van het betaalde bedrag mogelijk minus €2 kosten per persoon. Bij annulering in de week voor het evenement is restitutie van het betaalde bedrag helaas niet mogelijk.

PIN only

Volg ons op Instagram

This website is powered by Vuewer

Markt Centraal 2024 © All Right Reserved