Markt Kabaal x Soul 2 Soul

Markt Kabaal x Soul 2 Soul
25
mei
Start:
25-05-2024, vanaf 15:00 uur
Eind:
26-05-2024, tot 03:00 uur
Kaarten:
Markt Kabaal € 15,00

Soul2Soul is een Amsterdamse communitymarkt opgericht door vader en dochter Jimmy en Michelle Bergwijn. Tijdens deze markt geven zij de ruimte aan verschillende start-ups om hun producten te delen met de bezoekers. Heb je zelf een mooi product, dat je graag zou willen verkopen op de Soul2Soul markt? Stuur dan een mailtje naar soul2soulamsterdam@gmail.com

Samen verzorgen we een heerlijke middag, avond en nacht met leuke workshops, soul food, live acts, kunst, muziek, activiteiten, DJ's én natuurlijk heel veel toffe kraampjes.

Line up van bands en DJ's staan hier zeer binnenkort vermeld!

De entree van 15:00-20:00 uur is gratis, daarna €15.-

Markt Centraal is alleen bereikbaar met onze trein, De Markt Centraal Express. Deze vertrekt vanaf de poort van het Food Center Amsterdam aan de Jan van Galenstraat 6. Het treintje rijdt tussen 15:00 en 03:00 uur.

Markt Centraal is bereikbaar met een rolstoel, in de hal is ook een rolstoeltoegankelijk toilet aanwezig. Het treintje is helaas niet toegankelijk voor een rolstoel. Als je met een rolstoel komt, laat ons dat dan vooraf weten. Dan melden we je aan bij de portier van het Food Center Amsterdam.

Bij annulering tot een week voor het evenement is restitutie van het betaalde bedrag mogelijk minus €2 transactiekosten per persoon. Bij annulering in de week voor het evenement is restitutie van het betaalde bedrag helaas niet mogelijk.

PIN only

Volg ons op Instagram

This website is powered by Vuewer

Markt Centraal 2024 © All Right Reserved