Markt Kabaal - Queen's Pleasure Circus

Markt Kabaal - Queen's Pleasure Circus
03
jun
Start:
03-06-2022, vanaf 20:30 uur
Eind:
04-06-2022, tot 03:00 uur

Zo nu en dan vinden wij het veel te stil in onze hal. Dan roept onze ruige ruimte om een shot muzikaal kabaal in Markt Centraal! En dus verzamelen wij de lekkerste bands; beginnend of gearriveerd, van reggae via punk tot hiphop, uit Amsterdam en soms van elders. Die zetten wij dan op het menu, zodat ze op onze prachtige podia of juist in de diepste krochten van het monument live voor jullie kunnen knallen. Uiteraard onder het genot van onweerstaanbaar lekker eten en een onmisbaar drankje. Want een gezonde dosis Markt Kabaal voedt lijf en leden van allemaal!

Deze editie organiseren wij mede met Queen's Pleasure! Deze Amsterdamse band nodigt bevriende acts en de leukste DJ's uit en spelen natuurlijk ook een eigen set. Een waar Queen's Pleasure Circus.

Queen’s Pleasure laat zich niet binnen één stijl definiëren. De band mixt invloeden uit de post-punk, psychedelica, indie en garagerock. Denk aan de Dandy Warhols, Arctic Monkeys, The Libertines en The Smiths. De Amsterdammers klinken wellicht meer Brits dan Mokums. Raggende gitaren, vulkanische drums, strakke baslijnen en een vocalist met een charmerende stage presence. Queen's Pleasure eist je aandacht op met live shows gekenmerkt door extatische momenten, die je het beste ervaart als je van het podium afduikt in een zwetend Markt Centraal.

Daarnaast speelt POM. Deze vijfkoppige 'FUZZPOP' band uit Amsterdam laat horen dat snoeiharde muziek ook vrolijk en cute kan zijn. Geïnspireerd door britpop en garagerock creëren zij hun eigen ‘FUZZPOP’. Verwacht een harde en energieke performance, gepaard met een lief randje.

Mis ook zeker niet Cloudsurfers, een vijfkoppige, gevaarlijke mix van snoeiharde fuzzy punk en psychedelische grunge. Met twee drummers present is het zeker dat deze band je zal overspoelen met een bak aan geluid. Trek die moshpitproof schoenen maar vast aan.

En tot slot, Dorpsstraat 3. Deze Haarlemse band stond al eerder in Markt Centraal brengt ons een groot gevaar in de vorm van een portie lekkere, soms wat obscure, synthwave.

The Klittens DJ set, DJ Mellek en Joya draaien de avond aan, door en bij elkaar.

Onze chefs zorgen altijd voor een lekkere en betaalbare maaltijd, dus neem je gezonde eetlust mee.

De Centrale Markthal is alleen bereikbaar met onze trein, de Markt Centraal Express. Deze vertrekt van de poort van het Food Center Amsterdam aan de Jan van Galenstraat 6. Mis hem niet!

Boek je tickets snel, want met zo'n feestje weet je het wel.

Bij annulering tot een week voor het evenement is restitutie van het betaalde bedrag mogelijk minus €2 kosten per persoon. Bij annulering in de week voor het evenement is restitutie van het betaalde bedrag helaas niet mogelijk.

alleen PIN only

Volg ons op Instagram

This website is powered by Vuewer

Markt Centraal 2024 © All Right Reserved