Markt Kabaal - Gene Gene

Markt Kabaal - Gene Gene
02
jun
Start:
02-06-2022, vanaf 19:30 uur
Eind:
03-06-2022, tot 03:00 uur

Zo nu en dan vinden wij het veel te stil in onze hal. Dan roept onze ruige ruimte om een shot muzikaal kabaal in Markt Centraal! En dus verzamelen wij de lekkerste bands; beginnend of gearriveerd, van reggae via punk tot hiphop, uit Amsterdam en soms van elders. Die zetten wij dan op het menu, zodat ze op onze prachtige podia of juist in de diepste krochten van het monument live voor jullie kunnen knallen. Uiteraard onder het genot van onweerstaanbaar lekker eten en een onmisbaar drankje. Want een gezonde dosis Markt Kabaal voedt lijf en leden van allemaal!

Met deze editie de eclectische mix van geluiden van Gene Gene. Muziek waarop je wil dansen, van punk tot jazz, disco tot dub.

Geschikt voor zowel liefhebbers van Indiepop & 80’s new wave als voor de doodgewone feestgangers. Over vette bass lines, wilde percussie, sax en synths worden teksten in Spaans, Nederlands en Engels gezongen.

Na een aantal succesvolle uitverkochte shows en als voorprogramma voor Jungle By Night, presenteert Gene Gene op deze avond hun eerste 7inch single op het Amsterdamse label Dopeness Galore. Dit zal gevierd worden met een avond vol muziek in Markt Centraal. Met een zomer vol shows en een album op komst is Gene Gene ready for take off! Dus kom dansen!

Naast Gene Gene speelt deze avond ook tropical noise funk & punk band Lola's Dice en de avond wordt door elkaar gedraaid met tunes van Tien Son.

Onze chefs zorgen altijd voor een lekkere en betaalbare maaltijd, dus neem je gezonde eetlust mee.

De Centrale Markthal is alleen bereikbaar met onze trein, de Markt Centraal Express. Deze vertrekt van de poort van het Food Center Amsterdam aan de Jan van Galenstraat 6. Mis hem niet!

Boek je tickets snel, want met zo'n feestje weet je het wel.

Bij annulering tot een week voor het evenement is restitutie van het betaalde bedrag mogelijk minus €2 kosten per persoon. Bij annulering in de week voor het evenement is restitutie van het betaalde bedrag helaas niet mogelijk.

alleen PIN only

Volg ons op Instagram

This website is powered by Vuewer

Markt Centraal 2024 © All Right Reserved