Markt Kabaal - Guyy * FFOOSS * Bob uit Zuid * Parker Fans * Glas in Lood

Markt Kabaal - Guyy * FFOOSS * Bob uit Zuid * Parker Fans * Glas in Lood
10
jun
Start:
10-06-2022, vanaf 20:30 uur
Eind:
11-06-2022, tot 03:00 uur

Zo nu en dan vinden wij het veel te stil in onze hal. Dan roept onze ruige ruimte om een shot muzikaal kabaal in Markt Centraal! En dus verzamelen wij de lekkerste bands; beginnend of gearriveerd, van reggae via punk tot hiphop, uit Amsterdam en soms van elders. Die zetten wij dan op het menu, zodat ze op onze prachtige podia of juist in de diepste krochten van het monument live voor jullie kunnen knallen. Uiteraard onder het genot van onweerstaanbaar lekker eten en een onmisbaar drankje. Want een gezonde dosis Markt Kabaal voedt lijf en leden van allemaal!

Met deze editie eerst maar eens Amsterdamse hiphopfenomeen Bob Uit Zuid. Het debuutalbum van Bob is onlangs uitgebracht op Excelsior Recordings. Live speelt Bob Uit Zuid met band. Gitaren, synths, drums en teksten over karpervissen, schrijvers, een eigen fabriek in het Ruhrgebied en Café de Bok. Verwacht het onverwachte.

Mis deze avond ook zeker niet het nieuwe indie-collectief GUYY, uitgesproken als: "Gie" (op z'n Frans) {(γ)ie}. Een G klank die van oorsprong komt uit de Griekse oudheid (Gamma). Ook te horen in worden als: "Gamba". Zijn we er nog?
GUYY klinkt als die zon die opkomt na een 14 uur lange rave in een ondergrondse nachtclub. Zij brengen muziek, fashion, fotografie en grafische kunst samen in een wervelwind van jong aanstormend talent. Verwacht vieze synths, catchy vocals en dansbare beats, die er voor zorgen dat alles in jou wil dansen!

De nieuwe FFOOSS track GTBT is hier! Een 2 minuten lange Fuzz explosie zonder adempauze. De track gaat over alle voorspoed, maar ook tegenslagen die je kan ervaren. Alle goede tijden, maar ook de slechte. Le bien, le mal. The Good Times and the Bad Times. GTBT. Dit is pas de vierde single die FFOOSS uitbrengt, maar daarmee hebben ze al een flinke deuk in de muziekindustrie geslagen.
Ze deden voorprogramma voor o.a. IDLES (EKKO), Marmozets (Melkweg) en SEETHER (Tivoli Vredenburg), kregen internationaal aandacht op New Punk Tracks en Punk Unleashed, features op o.a. Left Bank Magazine (US), Yab Yum (US) en Last Day Deaf (UK) en recentelijk zijn ze getekend door Rock & Roll Highschool voor excusieve boekingen. Nog meer vragen?

Parker Fans is een zeer verse Amsterdamse groep, ze spelen een rauwe mix van van new wave en garage waar de nodige hip hop samples en drumcomputers aan te pas komen. Met leden van Teddy's Hit, Personal trainer en Bob uit Zuid wordt het gegarandeerd een sweaty party!

Aan Glas in Lood moet je niet te veel woorden vuil maken. die verkopen zichzelf. Pino en Ponnie zijn hele goede muzikanten. Pino speelt heel goed gitaar en Ponnie speelt heel goed piano. Samen spelen ze hele knappe liedjes. Punt uit.

En dan vormt een rijtje DJ's van heb ik jou daar de smeerolie voor de hele avond:

DJ Duo Penossi draait toekomstmuziek uit het verleden, gevonden voorwerpen, betere B-kantjes, lp’s zonder hoes, vergeten geheimen, lokale opgravingen, vuilnisbakkendrums en vooral veel tropicuritas. Wekelijks zijn ze te horen op 106.8 STADS FM in hun radioprogramma Hotmamahot, en ze runnen Platypus Records op de Zeedijk in Amsterdam, met een brede selectie vinyl uit alle genres en windstreken.

Joep There it is, het meesterbrein achter onder andere Faut Haut komt ook plaatjes draaien! Maak je klaar voor gruizige tropische 90s/00s beats, Lofi Baile Funk, Kuduro, Dancehall, Reggaeton en Footwork!

De schone kant van het vinyl DJ duo Sjaak & Vet is er weer bij met vuige rock 'n roll, stevige punk, en obscure post punk!

And last but zeker niet least, Laat Je Likken Soundsystem zal deze avond jouw wonden schoonlikken met een mix van disco-funk en een vleugje 2000 trash.

Onze chefs zorgen altijd voor een lekkere en betaalbare maaltijd, dus neem je gezonde eetlust mee.

De Centrale Markthal is alleen bereikbaar met onze trein, de Markt Centraal Express. Deze vertrekt van de poort van het Food Center Amsterdam aan de Jan van Galenstraat 6. Mis hem niet!

Boek je tickets snel, want met zo'n feestje weet je het wel.

Bij annulering tot een week voor het evenement is restitutie van het betaalde bedrag mogelijk minus €2 kosten per persoon. Bij annulering in de week voor het evenement is restitutie van het betaalde bedrag helaas niet mogelijk.

alleen PIN only

Volg ons op Instagram

This website is powered by Vuewer

Markt Centraal 2024 © All Right Reserved