Markt Kabaal - Don Melody Club * Housepainters * Nusantara Beat * De Witte Kunst

Markt Kabaal - Don Melody Club * Housepainters * Nusantara Beat * De Witte Kunst
23
jun
Start:
23-06-2022, vanaf 20:30 uur
Eind:
24-06-2022, tot 03:00 uur

Zo nu en dan vinden wij het veel te stil in onze hal. Dan roept onze ruige ruimte om een shot muzikaal kabaal in Markt Centraal! En dus verzamelen wij de lekkerste bands; beginnend of gearriveerd, van reggae via punk tot hiphop, uit Amsterdam en soms van elders. Die zetten wij dan op het menu, zodat ze op onze prachtige podia of juist in de diepste krochten van het monument live voor jullie kunnen knallen. Uiteraard onder het genot van onweerstaanbaar lekker eten en een onmisbaar drankje. Want een gezonde dosis Markt Kabaal voedt lijf en leden van allemaal!

Met deze editie Don Melody Club, het solo project van de Amsterdamse Donald “Donny” Madjid. Bewapend met een 60’s drum machine als jam compagnon, laat hij zich inspireren door onder andere de Nederlandse literaire en muzikale traditie waaronder kunstenaars als Ramses Shaffy en Ronald Langestraat.

En maak je klaar voor één van de eerste live optredens van Nusantara Beat. Deze vijf muzikanten, die zich sterk verbonden voelen met hun Indonesische roots en cultuur, zullen hun repertoire op een eigenzinnige manier ten gehore brengen. Ze nemen je, geïnspireerd door traditionele en bedwelmende songs uit het Indonesië van de 20ste eeuw, mee naar een tropisch gebied vol met mystieke klanken.

Laat je deze avond ook verwennen door de up beat mix van wave-punk en dub, gespeeld door het Amsterdamse trio Housepainters.

En alsof het nooit ophoudt, presenteren wij jullie als laatste, maar met veel liefde: De Witte Kunst, een Nederlandse muziekgroep, bestaande uit multi-instrumentalist Lyckle de Jong en schrijver/zanger Koen van Bommel. Hun liedjes gaan over dromen van een betere wereld, de angst om aangeraakt te worden en hoe je nou eigenlijk een plekje voor jezelf kunt creëren in deze chaotische wereld. Het resultaat is een manifest dat eerder vragen oproept dan ze beantwoordt, en het is goed mogelijk dat de luisteraar in een staat van verwarring terechtkomt. Waarvan akte!

De avond wordt met smeerolie aan elkaar gedraaid door DJ's Tommy T, Marathon Man & TV-TAS.

Onze chefs zorgen altijd voor een lekkere en betaalbare maaltijd, dus neem je gezonde eetlust mee.

De Centrale Markthal is alleen bereikbaar met onze trein, de Markt Centraal Express. Deze vertrekt vanaf 19.30 uur van de poort van het Food Center Amsterdam aan de Jan van Galenstraat 6. Mis hem niet!

Boek je tickets snel, want met zo'n feestje weet je het wel.

Bij annulering tot een week voor het evenement is restitutie van het betaalde bedrag mogelijk minus €2 kosten per persoon. Bij annulering in de week voor het evenement is restitutie van het betaalde bedrag helaas niet mogelijk.

alleen PIN only

Volg ons op Instagram

This website is powered by Vuewer

Markt Centraal 2024 © All Right Reserved