Markt Kabaal: Jelte, MOOS & Plumeau

Markt Kabaal: Jelte, MOOS & Plumeau
09
sep
Start:
09-09-2022, vanaf 20:30 uur
Eind:
10-09-2022, tot 01:00 uur

Zo nu en dan vinden wij het veel te stil in onze hal. Dan roept onze ruige ruimte om een shot muzikaal kabaal in Markt Centraal! En dus verzamelen wij de lekkerste bands; beginnend of gearriveerd, van reggae via punk tot hiphop, uit Amsterdam en soms van elders. Die zetten wij dan op het menu, zodat ze op onze prachtige podia of juist in de diepste krochten van het monument live voor jullie kunnen knallen. Uiteraard onder het genot van onweerstaanbaar lekker eten en een onmisbaar drankje. Want een gezonde dosis Markt Kabaal voedt lijf en leden van allemaal!

Met deze editie:

Plumeau
Voor al uw stoffige zaken, feesten en partijen: Een driekoppige band uit Amsterdam die je kan vergelijken met Kerberos maar dan meer fluffy. Zo stoffig als je bek vol met zand en zo droog als je mond na een aantal pils. Met een eigenzinnige samensmelting van funky baslijntjes, strakke drums en spacende gitaarpartijen giet deze band een spectrum van nummers in hun eigen geluid.

MOOS
MOOS neemt je mee naar een sketchy club uit de eighties: keytars en vocoders, sweaty tanktops en snorren. De jongens spelen tight disco grooves inclusief de nodige gladde synths. De vierkoppige Amsterdamse band speelt een sexy show met catchy hooks en beats waar je geheid op gaat dansen. MOOS probeert met haar aanstekelijke liedjes een brug te slaan tussen het doorgewinterde bandjespubliek en de nieuwsgierige feestganger. Door een spectaculaire stage presence en zichtbaar plezier bij de jongens zelf, verandert zowel het podium als de zaal in een hete dansvloer.

Jelte
JELTE is een multi-instrumentalist en songwriter uit Amsterdam. Met invloeden uit de jaren tachtig, funk en rock maakt hij kleurrijke en romantische pop met een eigentijdse sound. De songs komen tot leven in een energieke liveshow waar JELTE het podium deelt met zijn vijf-koppige band. Samen met zijn band speelde hij al in Paradiso voor de Amsterdamse Popprijs in 2021.

DJ: Wolven
Wolven timmert tegenwoordig hard aan de weg als multi-media artiest, maar de liefde voor draaien zal nooit verdwijnen. Als resident dj bij o.a. Melkweg en als onderdeel van collectief Funkyard Soundsystem draait hij met plezier verschillende genres aan elkaar. Hoe rauwer hoe beter, maar altijd dansbaar!

Onze chefs zorgen altijd voor een lekkere en betaalbare maaltijd, dus neem je gezonde eetlust mee.

De Centrale Markthal is alleen bereikbaar met onze trein, de Markt Centraal Express. Deze vertrekt van de poort van het Food Center Amsterdam aan de Jan van Galenstraat 6. Mis hem niet!

Boek je tickets snel, want met zo'n feestje weet je het wel.

Bij annulering tot een week voor het evenement is restitutie van het betaalde bedrag mogelijk minus €2 kosten per persoon. Bij annulering in de week voor het evenement is restitutie van het betaalde bedrag helaas niet mogelijk.

alleen PIN only

Volg ons op Instagram

This website is powered by Vuewer

Markt Centraal 2024 © All Right Reserved