Markt Kabaal - REX * Hiqpy * The Unexpected * Wap Shoo Wap

Markt Kabaal - REX * Hiqpy * The Unexpected * Wap Shoo Wap
08
jul
Start:
08-07-2022, vanaf 20:45 uur
Eind:
09-07-2022, tot 03:00 uur

Zo nu en dan vinden wij het veel te stil in onze hal. Dan roept onze ruige ruimte om een shot muzikaal kabaal in Markt Centraal! En dus verzamelen wij de lekkerste bands; beginnend of gearriveerd, van reggae via punk tot hiphop, uit Amsterdam en soms van elders. Die zetten wij dan op het menu, zodat ze op onze prachtige podia of juist in de diepste krochten van het monument live voor jullie kunnen knallen. Uiteraard onder het genot van onweerstaanbaar lekker eten en een onmisbaar drankje. Want een gezonde dosis Markt Kabaal voedt lijf en leden van allemaal!

Met deze editie de Amsterdamse post-punk formatie REX. Zwoel en donker met teksten, die je terug brengen naar wilde nachten met verloren liefdes. Janneke de Jong- bass, Nout Kooij- drums , Jonathan Rex- guitar/vox.

En de vuige Amsterdamse Rock Band met een old-skool-sound uit de jaren 60 & 70, The Unexpected.
Velvet underground tot stevige Rock songs met af en toe een mooie ballad; 90% eigen werk, 10% covers.
De scheurende gitaren & zang sleuren jou mee .... Deze mannen hebben hun muzikale sporen inmiddels wel verdiend. Kom dus luisteren & kijken. RocknrollNico- zang/gitaar, Marc Tillman- zang/gitaar, Co Basman- basgitaar, Tanco Baard- drums.

‘’Gewoon gaan’’. Dat is hoe het volgens de 4-koppige band Hiqpy hoort, dat is hoe zij zijn ontstaan op een huisfeestje in een flat in Amsterdam-Noord en dat is ook hoe ze klinken. Het resultaat? Harde, catchy liedjes die af en toe wat wegdromen in de verhalende vocalen van zangeres Abir Hamam. Samen met Tom Radsma op bas, Victor Ter Veld op gitaar, en Kick Kluiving op drums, vormen zij een speels kwartet waarvan de nonchalance rood gloeit.

De avond wordt gelardeerd met de tunes van Wap Shoo Wap Records Dj’s. Sinds 2016 organiseren DJ's Profundo P, Francisco en Everaldo onder de naam Wap Shoo Wap maandelijks hun 'Hi-Energy Rock 'n Roll Parties'. En sinds dit jaar zijn ze daarnaast ook een platenlabel! Ze brengen Amsterdamse rock 'n roll en punk uit op vinyl van bands zoals FuckFuckFuck, The Covids en Doctor Velvet. Maar tijdens een DJ-set kun je van alles verwachten van rhythm & blues, soul, 60's, glamrock en punk tot cumbia, ska, reggae en rocksteady... als het maar beukt: "Mess around to the Mokum sound!”

Onze chefs zorgen altijd voor een lekkere en betaalbare maaltijd, dus neem je gezonde eetlust mee.

De Centrale Markthal is alleen bereikbaar met onze trein, de Markt Centraal Express. Deze vertrekt van de poort van het Food Center Amsterdam aan de Jan van Galenstraat 6. Mis hem niet!

Boek je tickets snel, want met zo'n feestje weet je het wel.

Bij annulering tot een week voor het evenement is restitutie van het betaalde bedrag mogelijk minus €2 kosten per persoon. Bij annulering in de week voor het evenement is restitutie van het betaalde bedrag helaas niet mogelijk.

alleen PIN only

Volg ons op Instagram

This website is powered by Vuewer

Markt Centraal 2024 © All Right Reserved