MARKT KABAAL - THE MOCKS * L.A. SAGNE * THE SUNSET SOCIETY * SKURT KOBAIN * AJAX - PSV

MARKT KABAAL - THE MOCKS * L.A. SAGNE * THE SUNSET SOCIETY * SKURT KOBAIN * AJAX - PSV
30
jul
Start:
30-07-2022, vanaf 19:30 uur
Eind:
31-07-2022, tot 03:00 uur

Zo nu en dan vinden wij het veel te stil in onze hal. Dan roept onze ruige ruimte om een shot muzikaal kabaal in Markt Centraal! En dus verzamelen wij de lekkerste bands; beginnend of gearriveerd, van reggae via punk tot hiphop, uit Amsterdam en soms van elders. Die zetten wij dan op het menu, zodat ze op onze prachtige podia of juist in de diepste krochten van het monument live voor jullie kunnen knallen. Uiteraard onder het genot van onweerstaanbaar lekker eten en een onmisbaar drankje. Want een gezonde dosis Markt Kabaal voedt lijf en leden van allemaal!

Deze editie zal de avond worden geopend door ons favoriete cluppie op groot scherm!
Ajax - PSV, wie zal er dit jaar met de Johan Cruijff Schaal vandoor gaan?
Komt het zien! Met een knallende 'half time show' van Skurt Kobain!

Beats & Rymes from Amsterdam!
Skurt Kobain is een Amsterdams muziekduo gevormd door de twee neven Matthijs van Camerijk en Maarten Bergman.
Hun aanstekelijke album Surf Rap brachten de neven uit op 28 september 2020 op vinyl en alle streamingdiensten.
Deze editie zullen de geboren en getogen Amsterdammers in de rust en na de wedstrijd Ajax - PSV hun muzikale steentje bijdragen om de Johan Cruijff Schaal terug naar Mokum te brengen!

The Sunset Society, verloren klanken van de zomer verpakt in aanstekelijke melodieën.
The Sunset Society neemt je mee op reis naar de zonnige stranden van Californië in de jaren 60. Sunshine pop/psychedelische pop met surf invloeden en meeslepende harmonieën. Zoetsappige liefdesliederen met galmende gitaren zullen je doen wegdromen naar de beste zomer van je leven.

Ook deze editie: stomende garagepunk van L.A. Sagne!
Zet je schrap voor in-your-face energie, die doet denken aan Cocaine Piss, Amyl & The Sniffers en oudgedienden als Dead Kennedy’s en The Ramones.

En dan, The Mocks!
The Mocks is een jonge band uit Nieuw-Vennep. Geïnspireerd door de mod-beweging uit de jaren zestig, kleden de bandleden zich in (vintage) maatpakken van de beste kwaliteit.
Hun muziekstijl is sterk beïnvloedt door de beatmuziek, zoals the Who, the Kinks, the Small Faces en the Motions.
Hun liveshows belichamen de rauwe energie van een vergane tijd, wat nog meer zichtbaar is aan de vintage gitaren, versterkers en microfoons.
Ondanks dat de band hun roots in muziek heeft, die meer dan een halve eeuw oud is, klinken de nummers origineel en verfrissend in de huidige tijd, waarin effecten en autotune bijna niet meer weg te denken zijn. Ben je klaar voor de nieuwe beatsensatie?

Tot slot zal de avond aan elkaar worden gedraaid door DJ Cristel Ball! Groovy vinyl DJ, van obscure rock 'n roll tot tijdloze klasiekers!

Onze chefs zorgen altijd voor een lekkere en betaalbare maaltijd, dus neem je gezonde eetlust mee.

De Centrale Markthal is alleen bereikbaar met onze trein, de Markt Centraal Express. Deze vertrekt van de poort van het Food Center Amsterdam aan de Jan van Galenstraat 6. Mis hem niet!

Boek je tickets snel, want met zo'n feestje weet je het wel.

Bij annulering tot een week voor het evenement is restitutie van het betaalde bedrag mogelijk minus €2 kosten per persoon. Bij annulering in de week voor het evenement is restitutie van het betaalde bedrag helaas niet mogelijk.

alleen PIN only

Volg ons op Instagram

This website is powered by Vuewer

Markt Centraal 2024 © All Right Reserved