Markt Kabaal - STEVE FRENCH ALBUM RELEASE - THE KLITTENS

Markt Kabaal - STEVE FRENCH ALBUM RELEASE - THE KLITTENS
07
okt
Start:
07-10-2022, vanaf 20:00 uur
Eind:
08-10-2022, tot 03:00 uur

Zo nu en dan vinden wij het veel te stil in onze hal. Dan roept onze ruige ruimte om een shot muzikaal kabaal in Markt Centraal! En dus verzamelen wij de lekkerste bands; beginnend of gearriveerd, van reggae via punk tot hiphop, uit Amsterdam en soms van elders. Die zetten wij dan op het menu, zodat ze op onze prachtige podia of juist in de diepste krochten van het monument live voor jullie kunnen knallen. Uiteraard onder het genot van onweerstaanbaar lekker eten en een onmisbaar drankje. Want een gezonde dosis Markt Kabaal voedt lijf en leden van allemaal!

Met deze editie:

Steve French
Het Amsterdamse gezelschap Steve French schrijft rafelige, nonchalante indie rock-anthems rondom de gedichtenspinsels van zanger/gitarist en bandoprichter Cees Paris.
De opvolger van hun debuutplaat Lightning Tiger Running heet Dogs en wordt op deze avond gepresenteerd in Markt Centraal.
Op dit tweede album zet de band volgens muziekblad OOR een overtuigende stap vooruit.
Net als op de debuutplaat zijn de liedjes pakkend en eigenzinnig, alleen durft de band op Dogs wat productie betreft nog meer het experiment op te zoeken. Verwacht een emotioneel geladen avond met verassende wendingen!

The Klittens
Bestaande uit vijf muzikanten op een missie, ongeschoold maar onbegrensd.
Hun DIY indie-fuzz zorgt voor een verassende mix; opbeurende popsongs met een duister randje.
Voor een ieder die snakt naar stevig staaltje post-punk en dansbare liedjes over grootmoeders!

De avond wordt door elkaar gedraaid met tunes van Mosaic Man en Mr. F.

Artwork: Anna Fleuri

De Centrale Markthal is alleen bereikbaar met onze trein, de Markt Centraal Express. Deze vertrekt van de poort van het Food Center Amsterdam aan de Jan van Galenstraat 6 en pendelt tot sluitingstijd. Mis hem niet!

Boek je tickets snel, want met zo'n feestje weet je het wel.

Bij annulering tot een week voor het evenement is restitutie van het betaalde bedrag mogelijk minus €2 kosten per persoon. Bij annulering in de week voor het evenement is restitutie van het betaalde bedrag helaas niet mogelijk.

alleen PIN only

Volg ons op Instagram

This website is powered by Vuewer

Markt Centraal 2023 © All Right Reserved