Markt Kabaal - Liam Pek (EP release), Rolodex & ...

Markt Kabaal - Liam Pek (EP release), Rolodex & ...
28
jan
Start:
28-01-2023, vanaf 19:30 uur
Eind:
29-01-2023, tot 03:00 uur

Zo nu en dan vinden wij het veel te stil in onze hal. Dan roept onze ruige ruimte om een shot muzikaal kabaal in Markt Centraal! En dus verzamelen wij de lekkerste bands; beginnend of gearriveerd, van reggae via punk tot hiphop, uit Amsterdam en soms van elders. Die zetten wij dan op het menu, zodat ze op onze prachtige podia of juist in de diepste krochten van het monument live voor jullie kunnen knallen. Uiteraard onder het genot van onweerstaanbaar lekker eten en een onmisbaar drankje. Want een gezonde dosis Markt Kabaal voedt lijf en leden van allemaal!

Met deze editie een dubbele release van Liam Pek en Rolodex! We staan in het teken van nieuwe muziek dus en FUZZY TEETH komt dit feest versterken.

Liam Pek
Een wereld van verschil met het alledaagse. Liam Pek laat Blues, Latin, 70’s Pop en Jazz allemaal doorschemeren om daarmee eindeloze creativiteit in zijn songwriting en performance te bewerkstelligen. Humoristische quotes, meeslepende ritmes, trippy gitaren en catchy melodieën gecombineerd met een eigenzinnige band zorgen voor een aanstekelijke levenslust. Of je wilt wegdromen in de humoristische en ontroerende verhalen, of de nacht wilt weg dansen, bij een optreden van Liam Pek kan het allemaal. Liam Pek is in de finale geeïndigd van de Amsterdamse Popprijs 2022.

Rolodex
Onbeschaamd en individueel, dat beschrijft de Amsterdamse band Rolodex. De band combineert invloeden van Psychedelische Rock, Post Punk, Latin en Funk en maakt er wat eigens van. Zwevende synthesizers, snoerende gitaren, strakke drum grooves en catchy melodieën geven Rolodex een eigen geluid met een randje. De muziek is een beetje van iedereen en iets voor iedereen. Of je nou zin hebt om wat te vieren, wat te bevechten of simpelweg wilt dansen, Rolodex zal je niet teleurstellen.

FUZZY TEETH
Van fragiele, akoestische fluistermomenten tot rauwe in-your-face punchy gitaren met elektronische grooves. Onder de naam FUZZY TEETH brengt gitarist en songwriter Anthony Koenn zijn eigen werk uit: catchy bedroompopsongs. Al op vroege leeftijd ontdekte Koenn de muziek: op slechts vijftienjarige leeftijd tourde hij met punkrockbands Forever Saturday en Peach langs podia in het hele land. In de zomer van 2020 besloot hij solo te gaan en het muzikale roer stevig om te gooien. Zijn stijl vandaag de dag is te omschrijven als een mix van indiepop, lo-fi R&B en elektronische muziek. In de studio speelde hij het grootste deel van de muziek zelf in, met hier en daar smaakvolle aanvullingen door verschillende gastmuzikanten en vrienden. Live wordt hij op het podium bijgestaan door een groovy collectief van waanzinnige muzikanten en zangers uit de scene. FUZZY TEETH tourde de laatste twaalf weken door Nederland voor de Popronde en ze hebben op het Popronde Eindfeest mogen spelen in de Melkweg.

De Centrale Markthal is alleen bereikbaar met onze trein, de Markt Centraal Express. Deze vertrekt van de poort van het Food Center Amsterdam aan de Jan van Galenstraat 6. Mis hem niet!

Boek je tickets snel, want met zo'n feestje weet je het wel.

Bij annulering tot een week voor het evenement is restitutie van het betaalde bedrag mogelijk minus €2 kosten per persoon. Bij annulering in de week voor het evenement is restitutie van het betaalde bedrag helaas niet mogelijk.

alleen PIN only

Volg ons op Instagram

This website is powered by Vuewer

Markt Centraal 2024 © All Right Reserved