Markt Kabaal - Pacific Ondergronds -DOOR ONLY-

Markt Kabaal - Pacific Ondergronds -DOOR ONLY-
17
feb
Start:
17-02-2023, vanaf 19:30 uur
Eind:
18-02-2023, tot 03:00 uur

SOLD OUT - DOOR ONLY

Zo nu en dan vinden wij het veel te stil in onze hal. Dan roept onze ruige ruimte om een shot muzikaal kabaal in Markt Centraal! En dus verzamelen wij de lekkerste bands; beginnend of gearriveerd, van reggae via punk tot hiphop, uit Amsterdam en soms van elders. Die zetten wij dan op het menu, zodat ze op onze prachtige podia of juist in de diepste krochten van het monument live voor jullie kunnen knallen. Uiteraard onder het genot van onweerstaanbaar lekker eten en een onmisbaar drankje. Want een gezonde dosis Markt Kabaal voedt lijf en leden van allemaal!

Ruim een kwart eeuw was de Pacific Parc (voorheen West Pacific) de bakermat voor de patatgeneratie die graag de rafelrandjes opzoekt.
Waar de club in 2019 de deuren sloot, opende de deuren voor een nieuw collectief; Pacific Ondergronds.
Zet je schrap voor een onvergetelijk avondje Rock 'n Roll, Punk en alles dat buiten de lijntjes kleurt!

Met deze editie:

L.A. Sagne
Tender Chunks in Gravy aka Tekno Hunks in Raveyard
Achterlicht
Alex Figueira aka El Terror Del Mambo
Steven De Peven
Psyched Out
Paloma & Jasper

De Centrale Markthal is alleen bereikbaar met onze trein, de Markt Centraal Express. Deze vertrekt van de poort van het Food Center Amsterdam aan de Jan van Galenstraat 6. Tot middernacht pendelt het treintje heen en weer om je op te pikken.
Boek je tickets snel, want met zo'n feestje weet je het wel.

Bij annulering tot een week voor het evenement is restitutie van het betaalde bedrag mogelijk minus €2 kosten per persoon. Bij annulering in de week voor het evenement is restitutie van het betaalde bedrag helaas niet mogelijk.

alleen PIN only

Volg ons op Instagram

This website is powered by Vuewer

Markt Centraal 2024 © All Right Reserved