Markt Kabaal - Radar Live

Markt Kabaal - Radar Live
02
dec
Start:
02-12-2022, vanaf 19:30 uur
Eind:
03-12-2022, tot 03:00 uur

Zo nu en dan vinden wij het veel te stil in onze hal. Dan roept onze ruige ruimte om een shot muzikaal kabaal in Markt Centraal! En dus verzamelen wij de lekkerste bands; beginnend of gearriveerd, van reggae via punk tot hiphop, uit Amsterdam en soms van elders. Die zetten wij dan op het menu, zodat ze op onze prachtige podia of juist in de diepste krochten van het monument live voor jullie kunnen knallen.
Met deze editie; een ijzersterke samenwerking met onze vrienden van Radar!

45ACIDBABIES
Een vuig, hard, ruig, stelletje jonge honden uit Utrecht. Met hun lekkere garage-electro-punkpop hebben ze al door heel Nederland venues in de fik gezet!

PRIMAAT
Opzwepend, hard, en beestachtig lekker!
Vlijmscherpe Nederlandstalige raps, funky blazers, en jazzy keys; het zijn de kenmerken van de achtkoppige, energieke band Primaat uit Overijssel. Ontstaan vanuit de ‘Monkey Jams’ die in de regio werden gehouden, is deze band eigenlijk een soort logisch uitvloeisel vanuit de muzikanten community Colored Monkeys.

YOUNGRUBBI
Verstoor de gevestigde orde en alles wordt chaos
YoungRubbi is een jonge hiphop artiest en producer uit Rotterdam. Geïnspireerd door punkmuziek en zijn rauwe esthetiek, zingt en rapt YoungRubbi over de samenleving en haar problemen. Met zijn live band en unieke sound onderscheidt YoungRubbi zich van andere acts.

WODAN BOYS
Bij Wodan Boys draait het allemaal om keiharde rockmuziek, geen moeilijke metaforen of een uitgebreide biografie. Gewoon scheurende gitaarrock gecombineerd met brutale melodieuze hook!

JATOCH
De kleinste band met het grootste effect!
Een beat, een baslijn, een melodie: dat is alles dat JATOCH nodig heeft om de tent op z’n kop te zetten!
Begonnen als een spinoff van Valvetronic Brassband, geïnspireerd door acts als Too Many Zooz en Brass Rave Unit.
Zet je schrap voor een muzikale supernova van energie!

Tot slot zal de avond aan elkaar worden gedraaid door DJ Cristel Ball en Laat Je Likken Soundsystem!

De Centrale Markthal is alleen bereikbaar met onze trein, de Markt Centraal Express. Deze vertrekt van de poort van het Food Center Amsterdam aan de Jan van Galenstraat 6 en pendelt tot sluitingstijd.

Boek je tickets snel, want met zo'n feestje weet je het wel.

Bij annulering tot een week voor het evenement is restitutie van het betaalde bedrag mogelijk minus €2 kosten per persoon. Bij annulering in de week voor het evenement is restitutie van het betaalde bedrag helaas niet mogelijk.

PIN only

Volg ons op Instagram

This website is powered by Vuewer

Markt Centraal 2023 © All Right Reserved