Markt Kabaal: Josephine Network (US) - Martin Malibu - Apollo - Metalleg - Sjaak & Vet

Markt Kabaal: Josephine Network (US) - Martin Malibu - Apollo -  Metalleg - Sjaak & Vet
12
nov
Start:
12-11-2022, vanaf 19:30 uur
Eind:
13-11-2022, tot 03:00 uur

Zo nu en dan vinden wij het veel te stil in onze hal. Dan roept onze ruige ruimte om een shot muzikaal kabaal in Markt Centraal! En dus verzamelen wij de lekkerste bands; beginnend of gearriveerd, van reggae via punk tot hiphop, uit Amsterdam en soms van elders. Die zetten wij dan op het menu, zodat ze op onze prachtige podia of juist in de diepste krochten van het monument live voor jullie kunnen knallen. Uiteraard onder het genot van onweerstaanbaar lekker eten en een onmisbaar drankje. Want een gezonde dosis Markt Kabaal voedt lijf en leden van allemaal!

Met deze editie: kleurrijke rock 'n roll, theatrale pop en vuige punk!

Josephine Network
Straight out of the US of A JOSEPHINE NETWORK!!! Deze getalenteerde, excentrieke groep maakt echte jaren 70 soft rock, in een totaal eigen stijl.
Dit is hun eerste keer in Europa en staan nu al geboekt in 13 steden!! Haar liederen worden omschreven als “Sincere, soulful and sometimes sly”.

Martin Malibu
Martin Malibu is een Westfriese charmezanger. Hij zingt in theatrale shows vol passie over de vrouwen die hij heeft verloren in zijn leven. Met een knipoog, traan en zijn ontroerende stem weet Martin het hele publiek te betoveren! Denk aan: Tom Jones, Engelbert Humperdinck, Bryan Ferry.

Apollo
Snoeihard punktrio uit hartje Amsterdam!

Metalleg
Power pop punk trio uit New York City met leden van Dirty Fences en Brower.
Stevige bite size nummers met strakke harmonieën en aanstekelijke melodieën!

Tot slot zal de avond aan elkaar worden gedraaid door Sjaak & Vet Groovy vinyl DJ's, van obscure rock 'n roll tot tijdloze klassiekers!

De Centrale Markthal is alleen bereikbaar met onze trein, de Markt Centraal Express. Deze vertrekt van de poort van het Food Center Amsterdam aan de Jan van Galenstraat 6. Mis hem niet!

Boek je tickets snel, want met zo'n feestje weet je het wel.
Op deze avond vinden er meerdere concerten plaats in Markt Centraal. Je ticket geeft toegang tot alle podia.

Bij annulering tot een week voor het evenement is restitutie van het betaalde bedrag mogelijk minus €2 kosten per persoon. Bij annulering in de week voor het evenement is restitutie van het betaalde bedrag helaas niet mogelijk.

alleen PIN only

Volg ons op Instagram

This website is powered by Vuewer

Markt Centraal 2024 © All Right Reserved