Markt Kabaal: Three Little Clouds - NinoPBrown - Curtis Foster Family Band

Markt Kabaal: Three Little Clouds - NinoPBrown - Curtis Foster Family Band
25
nov
Start:
25-11-2022, vanaf 19:30 uur
Eind:
26-11-2022, tot 03:00 uur

Zo nu en dan vinden wij het veel te stil in onze hal. Dan roept onze ruige ruimte om een shot muzikaal kabaal in Markt Centraal! En dus verzamelen wij de lekkerste bands; beginnend of gearriveerd, van reggae via punk tot hiphop, uit Amsterdam en soms van elders. Die zetten wij dan op het menu, zodat ze op onze prachtige podia of juist in de diepste krochten van het monument live voor jullie kunnen knallen.

Met deze editie: Funk, Hip hop, Rnb, en Disco Jazz!

Three Little Clouds
Three Little Clouds is een Hip-hop, dance & funk band opgericht in 2017. De band bestaat uit 6 muzikanten: Joèl Soedito, Marijn de Zwart, Tobias de Zwart, Bram Ravenhorst, Roger Makizodila en Eleanor Dingemans. Het enthousiasme, de onderlinge band en hun talent, maakt Three Little Clouds tot een uitzonderlijk aanstekelijke band. Het zestal kwam o.a. tijdens Into The Woods , Amsterdam Open Air, Amsterdam Dance Event en Central Park de temperatuur verder opkrikken.
 De muziek is groovy; stilstaan is niet mogelijk. Three Little Clouds staan bekend om hun energieke en dynamische shows.

ninopbrown
ninopbrown is een singer-songwriter, multi-instrumentalist, producer en poëet.
Verbinding en introspectie zijn onderwerpen die centraal staat in zijn muziek. ninopbrowns geluid wordt gekenmerkt door invloeden uit R&B, Hip-Hop en Jazz maar laat zich niet beperken door kaders. In september bracht hij zijn eerste EP genaamd DAISY. OH DAISY uit.

Curtis Foster Family Band
The Curtis Foster Family Band is een funky 10-koppig disco jazz groep geformeerd door jazzgitarist Linus Eppinger- alter ego Curtis Foster.
Wat begon als een eenmalig soloproject met de video ‘Sporty People’ groeide een gimmick uit tot een volwaardige liveband die sinds afgelopen voorjaar de harten doet veroveren en de kontjes laat schudden!
Curtis op gitaar en fluitist U. L. Ghezzi staan aan de frontlinie van The Family Band.
Zij bundelen de krachten met Paula Go-Mess, Bobby Wiener, Marta Martini, Jelly Noordveld, Johnny Boner, Joris Wham, Panic Sickinghe en Saïd Boom.
So, if you want a piece of the cake; KEEP IT SPORTY!

Duo Penossi
DJ Duo Penossi draait toekomstmuziek uit het verleden, gevonden voorwerpen, betere B-kantjes, lp’s zonder hoes, vergeten geheimen, lokale opgravingen, vuilnisbakkendrums en vooral veel tropicuritas. Wekelijks zijn ze te horen op 106.8 STADS FM in hun radioprogramma Hotmamahot, en ze runnen Platypus Records op de Zeedijk in Amsterdam, met een brede selectie vinyl uit alle genres en windstreken.

De Centrale Markthal is alleen bereikbaar met onze trein, de Markt Centraal Express. Deze vertrekt van de poort van het Food Center Amsterdam aan de Jan van Galenstraat 6. Mis hem niet!

Boek je tickets snel, want met zo'n feestje weet je het wel.

Bij annulering tot een week voor het evenement is restitutie van het betaalde bedrag mogelijk minus €2 kosten per persoon. Bij annulering in de week voor het evenement is restitutie van het betaalde bedrag helaas niet mogelijk.

alleen PIN only

Volg ons op Instagram

This website is powered by Vuewer

Markt Centraal 2024 © All Right Reserved