Markt Kabaal: TEDDY'S HIT - SCHAU SCHAU

Markt Kabaal: TEDDY'S HIT - SCHAU SCHAU
18
nov
Start:
18-11-2022, vanaf 19:30 uur
Eind:
19-11-2022, tot 03:00 uur

Zo nu en dan vinden wij het veel te stil in onze hal. Dan roept onze ruige ruimte om een shot muzikaal kabaal in Markt Centraal! En dus verzamelen wij de lekkerste bands; beginnend of gearriveerd, van reggae via punk tot hiphop, uit Amsterdam en soms van elders. Die zetten wij dan op het menu, zodat ze op onze prachtige podia of juist in de diepste krochten van het monument live voor jullie kunnen knallen. Uiteraard onder het genot van onweerstaanbaar lekker eten en een onmisbaar drankje. Want een gezonde dosis Markt Kabaal voedt lijf en leden van allemaal!

Met deze editie; onze vrienden van Teddy's Hit en Schau Schau!

Teddy's Hit
Eind januari verscheen Painters, het debuutalbum van Teddy’s Hit. Het Amsterdamse trio haalt haar invloeden uit rauwe nineties-indie, en maakt nummers vol melodische fuzzy gitaren en energieke climaxes. Luister maar naar The Talk, en je weet precies wat we bedoelen. In juli komt de band naar Utrecht, voor twee shows in de Nijverheid. Daar hoor je meteen ook het kleurenpalet van die nieuwe plaat!

Schau Schau
Het Corona project van de Gronigse Kalle Wolters en Maarten Huizing.
Wavy postpunk maar dan iets meer ritme-georiënteerd en met een goede vleug jaren 80. Denk aan Talking Heads, Can, maar ook aan hedendaagse helden als Parquet Courts, Corridor en Preoccupactions.

Artwork door Anna Fleuri

De Centrale Markthal is alleen bereikbaar met onze trein, de Markt Centraal Express. Deze vertrekt van de poort van het Food Center Amsterdam aan de Jan van Galenstraat 6. Mis hem niet!

Boek je tickets snel, want met zo'n feestje weet je het wel.
Op deze avond vinden er meerdere concerten plaats in Markt Centraal. Je ticket geeft toegang tot alle podia.

Bij annulering tot een week voor het evenement is restitutie van het betaalde bedrag mogelijk minus €2 kosten per persoon. Bij annulering in de week voor het evenement is restitutie van het betaalde bedrag helaas niet mogelijk.

alleen PIN only

Volg ons op Instagram

This website is powered by Vuewer

Markt Centraal 2024 © All Right Reserved