Markt Kabaal - HARD ROCK KARAOKE - DJ WANNABEASTAR - BURLESQUE

Markt Kabaal - HARD ROCK KARAOKE - DJ WANNABEASTAR - BURLESQUE
27
jan
Start:
27-01-2023, vanaf 19:30 uur
Eind:
28-01-2023, tot 03:00 uur

Zo nu en dan vinden wij het veel te stil in onze hal. Dan roept onze ruige ruimte om een shot muzikaal kabaal in Markt Centraal! En dus verzamelen wij de lekkerste bands; beginnend of gearriveerd, van reggae via punk tot hiphop, uit Amsterdam en soms van elders. Die zetten wij dan op het menu, zodat ze op onze prachtige podia of juist in de diepste krochten van het monument live voor jullie kunnen knallen. Uiteraard onder het genot van onweerstaanbaar lekker eten en een onmisbaar drankje. Want een gezonde dosis Markt Kabaal voedt lijf en leden van allemaal!

Met deze editie;Hardrock Karaoke!
Opgericht door de enige echte Bob Fosko, is de Hardrock Karaoke is een dikke vette middelvinger naar al die suffe karaoke bandjes die alleen maar duffe top 40 liedjes spelen.
Je staat met een snoeiharde, kneitergoeie band te zingen, krijgt handgeschreven teksten voor, en wordt als een held onthaald als je het podium weer verlaat.
De Hardrock Karaoke band selecteerde uit de woestenij van klereherrie de liedjes die jullie zo graag zingen. Op de avond zelf ligt er een intekenlijst op de bar. Onvergetelijke avonden zijn het, waarop je even alles vergeet!

En WANNABEASTAR gooit nog een schepje bovenop die bak met klereherrie, met een hele harde DJ set!

De Centrale Markthal is alleen bereikbaar met onze trein, de Markt Centraal Express. Deze vertrekt van de poort van het Food Center Amsterdam aan de Jan van Galenstraat 6. Tot middernacht pendelt het treintje heen en weer om je op te pikken.
Boek je tickets snel, want met zo'n feestje weet je het wel.

Bij annulering tot een week voor het evenement is restitutie van het betaalde bedrag mogelijk minus €2 kosten per persoon. Bij annulering in de week voor het evenement is restitutie van het betaalde bedrag helaas niet mogelijk.

alleen PIN only

Volg ons op Instagram

This website is powered by Vuewer

Markt Centraal 2024 © All Right Reserved