Markt Kabaal - De Stokers (Album release) - Klezmagic - Rommelhond

Markt Kabaal - De Stokers (Album release) - Klezmagic - Rommelhond
21
jan
Start:
21-01-2023, vanaf 19:30 uur
Eind:
22-01-2023, tot 03:00 uur

Zo nu en dan vinden wij het veel te stil in onze hal. Dan roept onze ruige ruimte om een shot muzikaal kabaal in Markt Centraal! En dus verzamelen wij de lekkerste bands; beginnend of gearriveerd, van reggae via punk tot hiphop, uit Amsterdam en soms van elders. Die zetten wij dan op het menu, zodat ze op onze prachtige podia of juist in de diepste krochten van het monument live voor jullie kunnen knallen. Uiteraard onder het genot van onweerstaanbaar lekker eten en een onmisbaar drankje. Want een gezonde dosis Markt Kabaal voedt lijf en leden van allemaal!

Met deze edtie; de albumpresentatie van De Stokers 'Ondanks Alles'!

Banjo, drumkoffer, contrabas, accordeon, toeters en bellen, zingende zaag, stemmen, verdeeld over 7 mannen. De Stokers, voila! Polka, hoempa, balkan, smartlap, ska, country, tja... de Stokers doen er hun eigen ding mee. Nederlandstalige manisch melancholische circuspunk, meer woorden maken we er niet aan vuil. Komt dat zien, komt dat horen!

Eind 2021 begonnen de Stokers aan de opnames van 'Ondanks Alles' het derde album. Mede door Corona werd het een lang proces, meer dan ooit is er gesleuteld aan details en spannende toevoegingen (draaiorgels, viool, bigband). Het resultaat is er nu, kom dus luisteren en neem een plaat of CD mee naar huis!

Support door: Klezmagic & Rommelhond

DJ: Mappe & Serhat

Op deze avond worden er verse houtovenpizza's geserveerd door het illustere duo Rijk&Rua van Punta Prima Pizza.

De Centrale Markthal is alleen bereikbaar met onze trein, de Markt Centraal Express. Deze vertrekt van de poort van het Food Center Amsterdam aan de Jan van Galenstraat 6. Mis hem niet!

Boek je tickets snel, want met zo'n feestje weet je het wel.

Bij annulering tot een week voor het evenement is restitutie van het betaalde bedrag mogelijk minus €2 kosten per persoon. Bij annulering in de week voor het evenement is restitutie van het betaalde bedrag helaas niet mogelijk.

alleen PIN only

Volg ons op Instagram

This website is powered by Vuewer

Markt Centraal 2023 © All Right Reserved