Markt Kabaal: SAMBA ROOTS - REVÉ - RUBÉN S.Á.N.C.H.E.Z - NAWA SIRA

Markt Kabaal: SAMBA ROOTS - REVÉ - RUBÉN S.Á.N.C.H.E.Z - NAWA SIRA
18
nov
Start:
18-11-2022, vanaf 19:30 uur
Eind:
19-11-2022, tot 03:00 uur

Zo nu en dan vinden wij het veel te stil in onze hal. Dan roept onze ruige ruimte om een shot muzikaal kabaal in Markt Centraal! En dus verzamelen wij de lekkerste bands; beginnend of gearriveerd, van reggae via punk tot hiphop, uit Amsterdam en soms van elders. Die zetten wij dan op het menu, zodat ze op onze prachtige podia of juist in de diepste krochten van het monument live voor jullie kunnen knallen. Uiteraard onder het genot van onweerstaanbaar lekker eten en een onmisbaar drankje. Want een gezonde dosis Markt Kabaal voedt lijf en leden van allemaal!

Met deze editie; Samba Roots Amsterdam!

Samba Roots Amsterdam is terug om de vreugde van de "Roda de Samba" door Markt Centraal te verspreiden.
In hun unieke opstelling zorgen ze voor een onvergetelijke interactie tussen publiek en band.
Het maakt niet uit waar je vandaan komt, Samba Roots Amsterdam zorgt ervoor dat hun Samba je raakt, je laat dansen en meezingen!

Revé & Rubén S.á.n.c.h.e.z
Laat je meenemen op reis door de verschillende werelden van Rubén Sánchez en Revé Terborg. Variërend van Afrohouse, Hiphop, Disco en Latin muziek, gecombineerd met dans begeleiden ze je naar een dansend Wonderland!

Nawa Sira
Van Brasil tot Zuid Afrika en Tunesië, Nawa Sira neemt je als Amsterdam based dj mee over de wereld met dansbare ritmes en beats. En als dj en danseres gaat er zeker gedanst worden!

De Centrale Markthal is alleen bereikbaar met onze trein, de Markt Centraal Express. Deze vertrekt vanaf 19:30 bij de hoofdingang van het Food Center Amsterdam aan de Jan van Galenstraat 6. De eerste act begint om 21:00, dus wees op tijd!

Boek je tickets snel, want met zo'n feestje weet je het wel.
Op deze avond vinden er meerdere concerten plaats in Markt Centraal. Je ticket geeft toegang tot alle podia.

Bij annulering tot een week voor het evenement is restitutie van het betaalde bedrag mogelijk minus €2 kosten per persoon. Bij annulering in de week voor het evenement is restitutie van het betaalde bedrag helaas niet mogelijk.

alleen PIN only

Volg ons op Instagram

This website is powered by Vuewer

Markt Centraal 2024 © All Right Reserved