MARKT KABAAL - GUMBO NIGHT

MARKT KABAAL - GUMBO NIGHT
09
dec
Start:
09-12-2022, vanaf 19:30 uur
Eind:
10-12-2022, tot 03:00 uur

Zo nu en dan vinden wij het veel te stil in onze hal. Dan roept onze ruige ruimte om een shot muzikaal kabaal in Markt Centraal! En dus verzamelen wij de lekkerste bands; beginnend of gearriveerd, van reggae via punk tot hiphop, uit Amsterdam en soms van elders. Die zetten wij dan op het menu, zodat ze op onze prachtige podia of juist in de diepste krochten van het monument live voor jullie kunnen knallen. Uiteraard onder het genot van onweerstaanbaar lekker eten en een onmisbaar drankje. Want een gezonde dosis Markt Kabaal voedt lijf en leden van allemaal!

Vanaf 20.00 uur wordt ook de WK kwartfinale Nederland-Argentinië op 2 schermen uitgezonden in onze bere gezellige bar.

Vanaf 19.30 uur wordt een heerlijke vega Gumbo geserveerd, soul food to the max!

Met deze editie; Gumbo Night!
Deze roemruchte New Orleans clubavond brengt de lekkerste Mardi Gras grooves naar Amsterdam.
Hot Jazz & Brass, spicy Second Line rhythms, home cooked Funk, Soul & Blues.
Opgediend door de beste lokale muzikanten en dj's.

Gumbo Night proudly presents deze speciale gasten: Jeangu Macrooy, deze uit Suriname afkomstige Soulzanger is sinds zijn komst naar Nederland binnen no time doorgebroken bij het grote publiek en stond al in alle grote zalen en op alle grote festivals met zijn fantastische band. En nu voor het eerst op Gumbo Night!
Kris Berry : Deze Curaçaose met een van de meest unieke stemmen van ons land was al aanwezig op Gumbo Nights voordat ze eigen muziek had uitgebracht, maar is ons ook daarna altijd trouw gebleven! Gelukkig maar, want Kris Berry en New Orleans gaan samen als Red Beans & Rice!
De rest van de fantastische line up is: Paul Willemsen- gitaar, Daniël von Piekartz- piano/vocals, Toon Oomen- drums, Jet Stevens- bas, Coos Zwagerman- trompet/vocals, Matteo Paggi- trombone, Brandon Armstrong- tuba/trombone, Arend Bouwmeester- sax/clarinet,Ralph de Rijke- sax en Bob Leijen- drums.
De jonge brasshonden van Moto Troko zijn de support act. Verder draaien Dj Moonshine- Blues, R&B en Soul 45s en 78s. Dj Guzz draait Funk & Soul 45s. En Dj duo Professional Againsters draaien R&B en Rock&Roll 45s.

De Centrale Markthal is alleen bereikbaar met onze trein, de Markt Centraal Express. Deze vertrekt vanaf 19:30 bij de hoofdingang van het Food Center Amsterdam aan de Jan van Galenstraat 6. De eerste act begint om 21:00, dus wees op tijd!

Boek je tickets snel, want met zo'n feestje weet je het wel.
Op deze avond vinden er meerdere concerten plaats in Markt Centraal. Je ticket geeft toegang tot alle podia.

Bij annulering tot een week voor het evenement is restitutie van het betaalde bedrag mogelijk minus €2 kosten per persoon. Bij annulering in de week voor het evenement is restitutie van het betaalde bedrag helaas niet mogelijk.

alleen PIN only

Volg ons op Instagram

This website is powered by Vuewer

Markt Centraal 2024 © All Right Reserved