Markt Kabaal - Max Poolman & the Union, Tennessee Studs, Leadbeaters

Markt Kabaal - Max Poolman & the Union, Tennessee Studs, Leadbeaters
24
mrt
Start:
24-03-2023, vanaf 19:00 uur
Eind:
25-03-2023, tot 03:00 uur

Zo nu en dan vinden wij het veel te stil in onze hal. Dan roept onze ruige ruimte om een shot muzikaal kabaal in Markt Centraal! En dus verzamelen wij de lekkerste bands; beginnend of gearriveerd, van reggae via punk tot hiphop, uit Amsterdam en soms van elders. Die zetten wij dan op het menu, zodat ze op onze prachtige podia of juist in de diepste krochten van het monument live voor jullie kunnen knallen. Uiteraard onder het genot van onweerstaanbaar lekker eten en een onmisbaar drankje. Want een gezonde dosis Markt Kabaal voedt lijf en leden van allemaal!

Met deze editie: banjo's & outlaws- Americana editie!

Tennessee Studs
Vijf jaar geleden presenteerden Tennessee Studs hun album 'See You Around'. Nu brengt de Amsterdamse formatie, bekend om zijn meeslepende mix van bluegrass & Americana, het langverwachte vijfde album uit, dat vandaag in Paradiso wordt gevierd: 'Turn Up The Heat'.
De band bestaat uit twee Amsterdammers, een Rotterdammer, een Belg en een Zweed. Vanuit verschillende muzikale windstreken vinden ze elkaar al twintig jaar in bluegrass en Americana. Op het nieuwe album, met alleen eigen werk, vermengt meerstemmige samenzang zich met akoestische en elektrische gitaren, dobro, mandoline, fiddle, pedal steel en contrabas. Op een aantal nummers worden de Studs bijgestaan door drummer Mischa Porte (uit Douwe Bob’s band).

Leadbeaters
Een plukkende banjo, een dreunende contrabas, een gitaar en heerlijk jengelende samenzang van de Leadbeaters!
Deze gasten zijn rauw, brengen bluegrass, blues, gospel en folk, diep uit Redneck Amerika. Een ode aan vieze baarden, stinkende oksels, houtjes touwtjes, en het slaan van lood.

Max Poolman & the Union
Max Poolman is een Amsterdamse artiest die muziek maakt met folk, country en rock invloeden. Hij is geïnspireerd door artiesten zoals Tyler Childers, Ryan Bingham en Justin Townes Earle. Max Poolman neemt je mee met zijn rauwe stem en persoonlijke liedjes tijdens zijn live optredens. Hierin wisselt hij intieme akoestische nummers met mondharmonica en gitaar af met ruige country rock liedjes waar hij met zijn band het publiek weet te laten rocken.

Onze Punta Prima Pizza-chefs zorgen ook deze editie voor een betaalbare pizza uit onze steenoven.
Eet je mee? Tussen 19.00 en 20.00 uur gratis entree!

Boek je tickets snel, want met zo'n feestje weet je het wel.
Op deze avond vinden er meerdere concerten plaats in Markt Centraal. Je ticket geeft toegang tot alle podia.
Zie: MARKT KABAAL - STELLA, YODEL QUEEN & GIANT JULIE

De Centrale Markthal is alleen bereikbaar met onze trein, de Markt Centraal Express. Deze vertrekt van de poort van het Food Center Amsterdam aan de Jan van Galenstraat 6. Tot middernacht pendelt het treintje heen en weer om je op te pikken.
Boek je tickets snel, want met zo'n feestje weet je het wel.

De Centrale Markthal is bereikbaar met een rolstoel, in de hal is ook een MIVA-toilet aanwezig. Het treintje is helaas niet toegankelijk voor een rolstoel. Als je met een rolstoel komt, laat ons dat dan vooraf weten. Dan melden we je aan bij de portier van het Food Center Amsterdam.

Bij annulering tot een week voor het evenement is restitutie van het betaalde bedrag mogelijk minus €2 kosten per persoon. Bij annulering in de week voor het evenement is restitutie van het betaalde bedrag helaas niet mogelijk.

PIN only

Volg ons op Instagram

This website is powered by Vuewer

Markt Centraal 2023 © All Right Reserved