Markt Kabaal - Mad City presents: Love is Hate

Markt Kabaal - Mad City presents: Love is Hate
10
feb
Start:
10-02-2023, vanaf 19:00 uur
Eind:
11-02-2023, tot 03:00 uur

Zo nu en dan vinden wij het veel te stil in onze hal. Dan roept onze ruige ruimte om een shot muzikaal kabaal in Markt Centraal! En dus verzamelen wij de lekkerste bands; beginnend of gearriveerd, van reggae via punk tot hiphop, uit Amsterdam en soms van elders. Die zetten wij dan op het menu, zodat ze op onze prachtige podia of juist in de diepste krochten van het monument live voor jullie kunnen knallen. Uiteraard onder het genot van onweerstaanbaar lekker eten en een onmisbaar drankje. Want een gezonde dosis Markt Kabaal voedt lijf en leden van allemaal!

Met deze editie: Mad City presents: Love is Hate

Op 10 Feb released Styn de speciale valentijn tape 'Love Is Hate' met een avond in Markt Centraal. Met performances van Tyrone Marcio, Nelcon en DJ sets van Jan Koster, Ziggy Twiss, Fona en natuurlijk Styn zelf. De mixtape zal op de avond zelf exclusief te verkrijgen zijn!

Line up:
TYRONE MARCIO (LIVE)
STYN (LOVE IS HATE SET)
NELCON (LIVE)
JAN KOSTER
ZIGGY TWISS
FONA

De Centrale Markthal is alleen bereikbaar met onze trein, de Markt Centraal Express. Deze vertrekt van de poort van het Food Center Amsterdam aan de Jan van Galenstraat 6. Tot middernacht pendelt het treintje heen en weer om je op te pikken.
Boek je tickets snel, want met zo'n feestje weet je het wel.

Onze Punta Prima Pizza-chefs zorgen ook deze editie voor een betaalbare pizza uit onze steen oven.
Eet je mee? Tussen 19.00 en 20.00 uur gratis entree!

Bij annulering tot een week voor het evenement is restitutie van het betaalde bedrag mogelijk minus €2 kosten per persoon. Bij annulering in de week voor het evenement is restitutie van het betaalde bedrag helaas niet mogelijk.

alleen PIN only

Volg ons op Instagram

This website is powered by Vuewer

Markt Centraal 2024 © All Right Reserved