Markt Maal - Klary's Hollandse Lente

Markt Maal - Klary's Hollandse Lente
02
apr
Start:
02-04-2023, vanaf 13:30 uur
Eind:
02-04-2023, tot 16:30 uur

De buurtkoks van Markt Centraal maken een heerlijk, wekelijks wisselend gerecht plus een toetje voor je. Geniet van de bijzondere sfeer in de Centrale Markthal, omlijst met een moppie levende muziek.

Met deze editie heerlijk zonder poespas voorjaarseten van buurtchef Klary. Denk groen en kakelvers. Dit wil je niet missen.

Markt Centraal is alleen bereikbaar met onze trein, De Markt Centraal Express. Deze vertrekt vanaf de poort van het Food Center Amsterdam aan de Jan van Galenstraat 6. Het treintje rijdt tussen 13:30 en 14:00 uur. Voor laatkomers kennen wij geen genade.

Ons Markt Maal is een plek om nieuwe of onverwachte mensen te ontmoeten en uit te nodigen. Kom alleen, met je familie of nodig je overbuurvrouw, die een verzetje kan gebruiken of heeft verdiend, uit. Voor groepen boven de 8 personen is helaas geen plaats.

We hanteren verschillende prijzen, zo wordt het Markt Maal voor állemaal.

€15,00 - Markt Maatje                 

Deze prijs is voor iedereen die het fijn vindt om te delen of het gewoon breed kan laten hangen. Als Markt Maatje geef je een gratis Markt Maal aan een onbekende Amsterdammer, die het zich niet kan veroorloven. Dus zit schenken je in het bloed of verhuur je je tweede huis in De Jordaan? Tik ‘m dan aan!

€10,00 - Jan Modaal                       

Deze prijs is voor de gemiddelde Amsterdammer. Noch arm noch rijk. Mensen die altijd hun Bonuskaart gebruiken, zich soms laten verleiden tot funshoppen en daar de volgende maand dan spijt van hebben. Die wel op vakantie gaan, maar zeker niet jaarlijks op wintersport.

€2,50 - Stadspas                

Deze prijs is voor de bezitters van een geldige Stadspas. Omdat je niet veel te makken hebt, maar wel af en toe een smakelijk uitje verdient.

€0,00 - MaatjesMaal                      

Deze prijs is voor hem/haar/hen die het echt nodig heeft. Voor wie altijd platzak is, maar toe is aan een goede maaltijd en wat gezelligheid om zich heen. Voor die Amsterdammers die niet voldoen aan de voorwaarden van de Stadspas of niet in een maatschappelijk hokje passen, de reden is ons om het even… Schuif aan!

Het Markt Maal is een 3-gangen vegetarische maaltijd. Wij koken voor gemiddeld 200 bezoekers hetzelfde en zeer betaalbare menu en kunnen helaas niet op voorhand aan andere dieetwensen voldoen.

De Centrale Markthal is bereikbaar met een rolstoel, in de hal is ook een MIVA-toilet aanwezig. Het treintje is helaas niet toegankelijk voor een rolstoel. Als je met een rolstoel komt, laat ons dat dan vooraf weten. Dan melden we je aan bij de portier van het Food Center Amsterdam.

Bij annulering tot een week voor het Markt Maal is restitutie van het betaalde bedrag mogelijk minus €2 kosten per persoon. Bij annulering in de week voor het Markt Maal is restitutie van het betaalde bedrag helaas niet mogelijk.

alleen PIN only

Volg ons op Instagram

This website is powered by Vuewer

Markt Centraal 2024 © All Right Reserved