Markt Kabaal - Samba Roots & Berima Amo

Markt Kabaal - Samba Roots & Berima Amo
07
jul
Start:
07-07-2023, vanaf 19:00 uur
Eind:
08-07-2023, tot 03:00 uur

Zo nu en dan vinden wij het veel te stil in onze hal. Dan roept onze ruige ruimte om een shot muzikaal kabaal in Markt Centraal! En dus verzamelen wij de lekkerste bands; beginnend of gearriveerd, van reggae via punk tot hiphop, uit Amsterdam en soms van elders. Die zetten wij dan op het menu, zodat ze op onze prachtige podia of juist in de diepste krochten van het monument live voor jullie kunnen knallen. Uiteraard onder het genot van onweerstaanbaar lekker eten en een onmisbaar drankje. Want een gezonde dosis Markt Kabaal voedt lijf en leden van allemaal!

Deze editie; van Brazilië naar Ghana met Samba Roots en Berima Amo!

Samba Roots
Samba Roots Amsterdam is terug om de vreugde van de "Roda de Samba" door Markt Centraal te verspreiden.
In hun unieke opstelling zorgen ze voor een onvergetelijke interactie tussen publiek en band.
Het maakt niet uit waar je vandaan komt, Samba Roots Amsterdam zorgt ervoor dat hun Samba je raakt, je laat dansen en meezingen!

Berima Amo
Berima Amo is een Ghanese zanger, trompettist, componist en arrangeur. Als zevenjarige speelde hij al op grote podia, onder meer met de John Teye Band. Hij werd gecoacht door Teddy Osei, oprichter en leider van de Osibisa-band. Hij studeerde vanaf 2004 jazztrompet aan het Rotterdams Conservatorium. Hij toerde door Europa en Afrika met zijn studioalbum “Journey Of The African Drum” en bracht in 2019 drie succesvolle singles uit met zijn Nkabom-band. Berima Amo werd genomineerd voor “Best Music Producer” bij de AGMMA Awards die jaarlijks in Londen worden gehouden. Als onderdeel van de 40-jarige viering van Bijlmer Amsterdam werd hij geselecteerd voor een fototentoonstelling als een van de meest invloedrijke muzikanten in Amsterdam.

Boek je tickets snel, want met zo'n feestje weet je het wel.

Speciaal voor deze avond hebben we Jungle Brazil uitgenodigd. Zij zorgen voor heerlijke authentieke Braziliaanse snacks!

Ook is onze pizzeria Kantine West deze avond geopend voor lekkere steenoven pizza's. De toegang tot Markt Centraal is tussen 19:00 en 20:00 uur gratis, dus kom vooral lekker vroeg en eten!

Markt Centraal is alleen bereikbaar met onze trein, De Markt Centraal Express. Deze vertrekt vanaf de poort van het Food Center Amsterdam aan de Jan van Galenstraat 6. Het treintje rijdt tussen 19:00 en 03:00 uur.

De Centrale Markthal is bereikbaar met een rolstoel, in de hal is ook een MIVA-toilet aanwezig. Het treintje is helaas niet toegankelijk voor een rolstoel. Als je met een rolstoel komt, laat ons dat dan vooraf weten. Dan melden we je aan bij de portier van het Food Center Amsterdam.

Bij annulering tot een week voor het evenement is restitutie van het betaalde bedrag mogelijk minus €2 kosten per persoon. Bij annulering in de week voor het evenement is restitutie van het betaalde bedrag helaas niet mogelijk.

Volg ons op Instagram

This website is powered by Vuewer

Markt Centraal 2024 © All Right Reserved