Markt Kabaal - Stella, Yodel Queen, Giant Julie & DJ Cristel Ball

Markt Kabaal - Stella, Yodel Queen, Giant Julie & DJ Cristel Ball
24
mrt
Start:
24-03-2023, vanaf 19:00 uur
Eind:
25-03-2023, tot 03:00 uur

Zo nu en dan vinden wij het veel te stil in onze hal. Dan roept onze ruige ruimte om een shot muzikaal kabaal in Markt Centraal! En dus verzamelen wij de lekkerste bands; beginnend of gearriveerd, van reggae via punk tot hiphop, uit Amsterdam en soms van elders. Die zetten wij dan op het menu, zodat ze op onze prachtige podia of juist in de diepste krochten van het monument live voor jullie kunnen knallen. Uiteraard onder het genot van onweerstaanbaar lekker eten en een onmisbaar drankje. Want een gezonde dosis Markt Kabaal voedt lijf en leden van allemaal!

Met deze editie; Stella, Yodel Queen en Giant Julie!

Stella
De Amsterdamse soft grunge band Stella sleept je mee door haar donkere wereld vol lange nachten en tweestrijdige gedachten. Sobere popliedjes met een donker randje en doelgerichte zanglijnen die doen herinneren aan de 90's. Met inspiraties als No Doubt, Pj Harvey en Slowdive.

Giant Julie
Miniatuur kunstwerkjes die je nu al op Spotify of Bandcamp kan beluisteren. De muziek wordt gekenmerkt door het hoge en karakteristieke stemgeluid van zangeres Julie Divakova, in combinatie met sferische gitaargeluiden. De muziek straalt een rust en controle uit die, in samenwerking met de poëtische teksten een artistiek en intrigerend geheel vormen.

Yodel Queen
Yodel Queen is een post-yodel schlagerpunk trio uit Amsterdam, dat de chaos van het dagelijks leven bezingt en beschreeuwt. Zoektermen: ongegêneerd, onverwachts, onderbuik. Onlangs brachten zij hun eerste single "Cute / Latte" uit.

Tot slot zal de avond aan elkaar worden gedraaid door DJ Cristel Ball! Groovy vinyl DJ, van obscure rock 'n roll tot tijdloze klasiekers!

Onze Punta Prima Pizza-chefs zorgen ook deze editie voor een betaalbare pizza uit onze steenoven.
Eet je mee? Tussen 19.00 en 20.00 uur gratis entree!

De Centrale Markthal is alleen bereikbaar met onze trein, de Markt Centraal Express. Deze vertrekt van de poort van het Food Center Amsterdam aan de Jan van Galenstraat 6. Mis hem niet!

Boek je tickets snel, want met zo'n feestje weet je het wel.
Op deze avond vinden er meerdere concerten plaats in Markt Centraal. Je ticket geeft toegang tot alle podia.
Zie: MARKT KABAAL - MAX POOLMAN & THE UNION, TENNESSEE STUDS, LEADBEATERS

De Centrale Markthal is bereikbaar met een rolstoel, in de hal is ook een MIVA-toilet aanwezig. Het treintje is helaas niet toegankelijk voor een rolstoel. Als je met een rolstoel komt, laat ons dat dan vooraf weten. Dan melden we je aan bij de portier van het Food Center Amsterdam.

Bij annulering tot een week voor het evenement is restitutie van het betaalde bedrag mogelijk minus €2 kosten per persoon. Bij annulering in de week voor het evenement is restitutie van het betaalde bedrag helaas niet mogelijk.

alleen PIN only

Volg ons op Instagram

This website is powered by Vuewer

Markt Centraal 2023 © All Right Reserved