Blub Club - fermentatieclub

Blub Club - fermentatieclub
10
jul
Start:
10-07-2023, vanaf 18:30 uur
Eind:
10-07-2023, tot 21:30 uur

Elke 6 weken komen fermentatiefans uit heel Nederland samen in Markt Centraal om te proeven, te leren en elkaar te ontmoeten. Professioneel of amateur, student of fervent. Sluit jij je ook aan bij ons myceliumnetwerk?

Iedere editie begint met een 2-gangen diner gekookt door Olivier Lieshout (Masterchef). Daarna volgt een demonstratie en productproeverij van fermentatiegoerin Ivana Mik (WUR/Noma). We sluiten af met een gefermenteerd drankje en de mogelijkheid om de experimenten van andere deelnemers te proeven.

We gaan van tepache tot tempeh en van kaas tot koji. Deze editie zal gaan over melkzuurbacteriën. Wat zijn het, waar kun je ze voor gebruiken en hoe zorg je ervoor dat ze doen wat jij wilt? Deze editie is in samenwerking met startercultuurproducent Christian Hansen, die ons o.a. de toepassing van deze wezentjes in plantaardige worst zal laten proeven.

Markt Centraal is alleen bereikbaar met onze trein, De Markt Centraal Express. Deze vertrekt vanaf de poort van het Food Center Amsterdam aan de Jan van Galenstraat 6. Het treintje rijdt tussen 18:30 en 19:00 uur. Voor laatkomers kennen wij geen genade.

We hebben verschillende kaartjes. Elk kaartje is inclusief eten en 3 drankjes.

€20,00 - Eerste bezoek
Voor iedereen die nog nooit eerder bij de Blub Club was hebben wij een speciaal geprijsd kaartje. Kom eens snuffelen en laat je verleiden door gelaagde smaken en mysterieuze medefermenteerders.

€55,00 - Enkel bezoek
Dit kaartje is voor de fermentatiefan die al een keer is geweest, maar die liever geen verplichtingen aan gaat en wel af en toe mee wil doen.

€250,- - 5-rittenkaart
Voor de consequente enthousiasteling! Dit kaartje geeft je de gelegenheid om vijf keer te komen leren fermenteren. Voor het gebruik van dit ticket ontvang je extra instructies per e-mail.

De Centrale Markthal is bereikbaar met een rolstoel, in de hal is ook een MIVA-toilet aanwezig. Het treintje is helaas niet toegankelijk voor een rolstoel. Als je met een rolstoel komt, laat ons dat dan vooraf weten. Dan melden we je aan bij de portier van het Food Center Amsterdam.

Bij annulering tot drie dagen (72 uur) voor de Blub Club is restitutie van het betaalde bedrag mogelijk minus €2 kosten per persoon. Bij annulering korter dan 72 uur voor de Blub Club is restitutie van het betaalde bedrag helaas niet mogelijk. Dit geldt ook voor rittenkaartbezitters.

alleen PIN only

Volg ons op Instagram

This website is powered by Vuewer

Markt Centraal 2024 © All Right Reserved